svalan v 23

Svalan v 23

Tänk att detta är det sists veckobrevet som jag skriver till er som föräldrar till förskoleklasselever. Nästa veckobrev jag skriver kommer vara som klasslärare till era förstaklassare! Tänk vad tiden springer när man har roligt. Under denna vecka har det hänt en del roligheter trots att det var en kort vecka. Eleverna har pysslat och sytt, haft en idrottsdag med friidrottsgrenar och haft ett välförtjänt pyjamasparty med popcorn och saft.

Nästa vecka är jag äntligen på plats igen och hinner förhoppningsvis önska alla en glad sommar och även förbereda inför kommande termin med allt vad det innebär. Jag vill även passa på att tacka för denna termin då jag älskar att komma till arbetet och möte alla fantastiska svalor, jag längtar till nästa termin. Alla ni föräldrar har varit så otroligt trevliga och förstående för att jag behövde lite tid för att bli varm i kläderna som klasslärare.

 

OBS!

Ni är välkomna på sommaravslutning på tisdag den 13/6. Kl 08.15 samlas barnen i klassrummet för att kl 08.45 gå ut på skolgården för att sjunga för alla föräldrar. Därefter går vi in och fikar i respektive klassrum med medhavd fika om man har lust.

 

Jag vill även påminna er om att tömma barnens hyllor innan ni går på sommarlov. De barn som kommer att vara på skolan under sommaren kan ha sina kläder kvar men passa på att städa ur det som är för litet eller kläder som hör vintern till.

 

Vecka 24

Måndag: Vi packar ihop klassrummet och städar. Vi går inte till skogen.

Tisdag: Skolavslutning.

Onsdag: Fritids.

Torsdag: Studiedag för personalen och skolan är stängd.

Fredag: Fritids.

 

Trevlig helg och glad sommar önskar Gill och Medhi