svalan v 17

Svalan v 17

Denna vecka har bjudit på ett riktigt aprilväder med snö, regn och sol. Ibland alla tre samtidigt!

I skogen repeterade vi vårblommorna och lekte. Vi pysslade och gjorde elefanter med hjälp av våra händer och skapade en elefantparad. Vi skrev också ord på bokstaven Ee i våra skrivböcker. Denna vecka har barnen städat i sina pärmar och sina lådor inför de elevledda utvecklingssamtalen som startar på tisdag nästa vecka. Vi har även övat på hur man gör när man leder sitt samtal genom att spela teater mot varandra. Vi har även arbetat vidare med klockan. På onsdagen och torsdagen fortsatte vi med NTA lådan mäta och jämföra och gemensamma lekar. Under fredagen fortsatte vi med att städa och sortera inför samtalen nästa vecka. Skolan har även ”städrock” som innebär att alla skolans elever hjälps åt att städa upp runt om på skolgården.

OBS! Kom ihåg att ta med pappret om de elevledda utvecklingssamtalen snarast då de innehåller tid och information om ert samtal. Samtalen startar på tisdag redan.

Vecka 18

Måndag: Skolan är stängd.

Tisdag: Vi introducerar bokstaven Mm, elevledda utv samtal. Skolan stänger kl 17.00 pga personalmöte.

Onsdag: Språkljudslekar och NTA.

Torsdag: Vi arbetar vidare med klockan. Avslutning av NTA arbetet med ett ”fågellopp” där eleverna går eller springer en kort sträcka och alla deltagare får en medalj. Elevledda utv samtal.

Fredag: Fritids och elevledda utvecklingssamtal.

Trevlig helg önskar Gill och Medhi