Duvan v. 40

 

Hej alla i Höstvädret!

Ja nu är det verkligen höst. Det märks för det börjar bli kallare. Tänk på kläder efter väder. Barnen har kalla händer så ett par fingervantar kanske vore bra.

Denna veckan har vi kört halvklasser som vanligt. Vi som inte gick det till skogen stannade kvar och började jobba med Bokstaven A. Dom fick sin nya arbetsbok som heter Boksatvsboken. Dom är så duktiga era barn På onsdagen tittade vi på en Film med Barr och Pinne som handlade om återanvändning. Barnen började spåna på vad vi skulle kunna köra med vårat skräp. Då kom dom på att vi ska bygga en robot. Så kul. Dom kom på massa namn och vi ska göra en instruktion om hur Roboten ska se ut. Nu kommer ni in kära föräldrar för vi skulle behöva hjälp från er och barnen att ta med saker hemifrån som vi kan återanvända här. Dock inga äggkartonger då vi har barn som är allergiska. Tänk också på att skölja ur mjölkkartongerna ordentligt:-)

I tisdags hade vi besök av våran Pedagog på skolan som heter Anette. Hon hade med sig en rim saga som var jättelång. Sen körde vi lite rim och ramser och rörelselekar. Mycket uppskattat från barnens sida.

Torsdagen fortsatte vi med Superhjälte Temat och på fredagen jobbade vi med siffran 5.

Inför v 41

Måndag: Skogen / Skolan

Tisdag: Skogen / Skolan

Onsdag: Idrott

Torsdag: Superhjälte Tema

Fredag: Siffran 6

PS Boka gärna era barns Välkomstsamtal om ni inte redan gjort det:-)

Trevlig Helg

Malin och Lisa