Duvan v 14

Vi började måndagen med att leka lite lekar uppe i rinken och prata om hur vi ville ha veckan. Sedan gick vi mot skogen med glada miner. Vi hade med oss en ipad ut i skogen och barnen letade vårtecken som de sedan tog kort på. Sedan fick vi besök av 2c och tillsammans med dem gick de en tipspromenad om våren.

I tisdags samlade vi på duvan tillsammans med 2c och presenterade ett projekt som vi kommer att arbeta med efter påsk. Tillsammans i olika grupper kommer barnen att få göra olika små filmer som de själva ska planera, utföra och visa upp.

I onsdags var vi iväg på teater med hela gruppen och dom var väldigt duktiga, alla tog sitt ansvar! Efter teatern tittade jag och Michelle på varandra och sa ”vad var syftet med denna”? En ren dans uppvisning som var väldigt flummig, men barnen gillade det!

Vi startade upp torsdagen med att ha utematematik tillsammans med alla förskoleklass kompisar. En tipspromenad med tiokompisar och tal rads stafett. Sedan blev det idrott med fullt ös hela lektionen och det var väldigt uppskattat. Idrott är kul!

Glöm inte att idrotten kommer att utgå tre veckor efter påsk då vi ska arbeta i grupper tillsammans med alla förskoleklasser.

Efter påsk kommer vi även att börja med lämning ute för att träna inför skolstart. 7.45 till ca 8.15 är vi ute på morgonen.

Det börjar bli dags för elevledda utvecklingssamta.l Tider för dessa finner ni i länken nedan. Ni klickar er in och väljer en tid som passar er. Tiderna ligger under vecka 18, 19 och 20 så tryck ”nästa vecka”… Underlag som ska fyllas i och tas med till samtalet kommer på den blå lådan närmare samtalet.

http://bokautvecklingssamtal.se/index.php/boka/d/ky6aApwCGSthVL4A6VZL

 

VECKA 16:

Måndag: Annandag påsk

Tisdag: Projekt / Arbetspass

Onsdag: NTA

Torsdag: NTA

Fredag: Fritids

 

GLAD PÅSK!

Jessica och Michelle