Duvan v.11

Hej!

Att det kan kännas lite motigt för vissa just vid lämning på måndagar när det är skogen är något som försvinner väldigt snabbt när vi väl är där. I måndags fick det arbeta i par med uppdragskort innan det blev frukt och lek. När det var dags att gå mot skolan var det många som sa, redan!? Vi har under veckan fortsatt med arbetet kring första och sista ljudet, vissa har gjort egna spel, spelat spel i par, arbetat i böckerna och även lite kreativt skapande.

I onsdags hade vi Antons mamma på besök under samlingen och i torsdags var vi på konserten airport på Arlanda gymnasiet. Vi hade tränat in lite sånger som dom fick sjunga och dansa till under konserten. Gick kanon bra att åka iväg med dem.

Tisdag vecka 13 kommer vi att ha vinter friluftsdag nere i ishallen (A-hallen) i Märsta. Vi kommer att ta med lunch från skolan och åka skridskor hela dagen.

Nästa vecka på tisdag är det studiedag men det är fritids som vanligt hela dagen.

Vi har börjat spela spel väldigt mycket och det är väldigt uppskattat, så vi pratade om att på torsdag får barnen om de vill ta med ett eget spel till skolan. Nu pratar vi brädspel.

VECKA 12

Måndag: Skogen

Tisdag: Studiedag

Onsdag: Arbetspass

Torsdag: Idrott, speldag.

Fredag: Fritids

 

Trevlig helg!

Jessica och Michelle.